Fodervärd / Hyr en häst

Hos oss har du som är häst och ridvan möjlighet att hyra häst/ponny. Du kan rida när det passar dig. Med din hyrhäst kan du träna hopp/dressyr/western på vår stora uteridbana eller rida ut efter våra fina ridstigar precis bakom stallet. Våra hästar är lika van att gå på uteritter som att ridas på ridbana.

När du hyr en häst har du möjlighet att delta på evenemang som hålls på gården. Iskalla ryttares förening anordnar klubbtävlingar ca en gång i månaden. Vårens klubbtävlingar räknas in i iskalla cupen som går i flera olika discipliner och är mycket populär. Du kan också hänga med ut på lite längre turer höst och vår när vädret är bra och ta med fika.

Våra hästar är uthyrda 3-4 dagar i veckan vilket innebär att en del hästar har två eller fler ryttare. Vi använder en bokningslista och ryttarna brukar ha kontakt med varandra för att dela upp dagarna på bästa sätt.

Under vår och höst går våra hästar på Ridskola. Vilka veckodagar det blir kan variera. Men även ridskoledagarna är det möjligt för er att rida pass förmiddag eller ett lugnare pass mitt på dagen.

Det mesta av de dagliga stallsysslor görs av personalen. Men de dagar du är här vill vi ändå att du hjälper oss med att mocka ligghallen. Det går snabbt om vi gör det ofta. Givetvis mockar du ur din box och sopar gången efter dig när du haft inne din häst.

Gör in intresseanmälan för att hyra häst/ponny hos oss: intresseanmälan

Visa alla  / Anläggning  / Bambi  / Cordon  / Flingan  / Isa  / Leja  / Ponny vinter  / Ponnyer  / Ridläger ponny  / Sajk  / Uteritt

loading...

Prislista

Häst /Stor ponny
3 dagar/vecka:  1500 kr   /1200 kr
2 dagar/vecka:  1000 kr   /800 kr
1 dag/vecka:         750 kr   /600 kr
enstaka tillfällen:  200 kr   /150 kr
rött pris =ungdom under 16 år

A-B Ponny
3 dagar/vecka:  800 kr
2 dagar/vecka:  600 kr
1 dag/vecka:  400 kr
enstaka tillfällen:  100 kr